Harry de Groot

  Terug naar pagina Ouderraad

Sinds het schooljaar ‘17/’18 draai ik mee als lid van de Ouderraad nadat mijn dochter Lisa is gestart op het Coornhert. Tijdens de periode van de open dagen werd mijn interesse gewekt over de manier waarop een school zich kan en wil onderscheiden. Het Coornhert was zowel voor mijn dochter als voor mij de positieve uitschieter. De heldere visie spreekt mij aan, de open en gezellig sfeer mijn dochter. In het eerste jaar is dat beeld verder versterkt.

Ik ben lid geworden van de Ouderraad omdat ik van mening ben dat de actieve participatie van ouders steeds belangrijker is geworden voor een leuke en leerzame schoolperiode. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Het is inspirerend om te volgen hoe de school meegaat in de hedendaagse dynamiek en ik hoop ook samen met alle andere ouders daar verbinding in te brengen.

Tenslotte: ik ben getrouwd met Sabine en heb ook nog een jongere zoon Pim. Ik ben werkzaam bij de KLM en hoop dat ik uit mijn professionele ervaring ook kan putten ten bate van de Ouderraad.