Reünie 75 jaar

Op zaterdag 5 november 2022 wordt er een reünie georganiseerd voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Coornhert Lyceum ter ere van ons 75-jarig bestaan.

Op de reünie komen leerlingen en medewerkers uit het hele verleden van het Coornhert Lyceum weer bij elkaar. Tijdens de reünie is er voldoende tijd om bij te kletsen en herinneringen op te halen met oud-klasgenoten. Geniet van een heerlijk buffet en zorg dat je op tijd bent voor een lesje van je favoriete oud-docent. Ook is er een schoolfeest in de aula. Het zou geweldig zijn als oude schoolbands herenigd worden en willen optreden. Zat je in een band op het Coornhert Lyceum en krijg je die weer bij elkaar? We horen graag van je, stuur dan een mailtje naar coornhert@dereuniecommissie.nl. Vanaf 21:00 uur is er een DJ.

 Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Voor meer informatie en het kopen van een kaart kijk je op www.coornhert75.nl. Wil je helemaal niks missen? Zet dan je status op ‘gaat’ bij ons Facebookevenement en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

We hopen dat je iedereen die je nog kent uit die tijd op de hoogte brengt van de reünie, bijvoorbeeld door dit bericht te delen op social media en/of mensen uit te nodigen die ook bij ons op school hebben gezeten.

Hopelijk tot ziens op de reünie!