Nieuws

2022-04-07 |

webinar over studiefinanciering

Webinar

Op dinsdag 19 april organiseren we het gratis webinar 'Studiefinanciering in het hoger onderwijs: de praktische zaken'. Dit is een vervolg op het webinar 'Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het?', dat plaatsvond op 30 september.

In de uitzending behandelen we alle praktische zaken waar aankomende studenten mee te maken krijgen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Het webinar is gewoon thuis via de computer, smartphone of tablet te volgen. We hebben voor de aanmelding alleen een e-mailadres nodig.

Op 19 mei organiseren we een apart webinar over studiefinanciering in het mbo. Hierover krijgt u binnenkort meer informatie.

Wat kunt u doen?

In deze bijlage vindt u een uitnodiging voor het webinar. Deze uitnodiging is voor leerlingen en hun ouders. Zij zijn eerder geneigd zich aan te melden als ze via hun school over het webinar horen. We hopen daarom dat u de uitnodiging wilt doorsturen.

DUO Campagnes

In de periode 31 maart tot en met 19 april loopt er een campagne waarmee we het webinar onder de aandacht willen brengen. Veel onderwijsinstellingen delen onze campagnes via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps.

Als u al meedoet met DUO Campagnes, kunt u ons gratis campagnemateriaal downloaden op duocampagnes.pleio.nl. Doet u nog niet mee met DUO Campagnes? Stuur dan een mail naar campagnes@duo.nl.

Is er iets niet duidelijk of hebt u vragen? Laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,


Voorlichters Dienst Uitvoering Onderwijs